مراحل ترخیص کالا از گمرک دبی چگونه است؟
واردات از دبی
مراحل ترخیص کالا از گمرک دبی چگونه است؟
راه های مختلفی برای ارسال از دبی وجود دارد. تجار و بازرگانی که به دنبال ترخیص کالا و واردات کالا از دبی هستند باید با این نوع روش ها آشنا باشند. در واقع هنگام واردات کالا، دانستن قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد ضروری است. روش های مختلف ترخیص کالا در دبی شامل حمل و نقل، حمل و نقل، صادرات مجدد و واردات نهایی می باشد. در ادامه به معرفی مختصر هر یک از آنها می پردازیم.
ترخیص کالا از طریق حمل و نقل و روش های استقرار پرسنل
روند حمل و نقل و جابجایی کارکنان نیز برای صادرات کالا از دبی مشابه است. در حالت حمل و نقل، کالا ابتدا به یک مکان مرکزی منتقل می شود. سپس از محل مرکزی به محل اصلی ارسال می شود. زمانی از این روش استفاده می کنند که راه مستقیم حمل و نقل وجود نداشته باشد. یکی از دلایل این امر تغییر وسیله حمل و نقل یا تغییر ترکیب کالا است. به عنوان مثال، اقلام بزرگ را می توان به اقلام کوچکتر یا بالعکس تقسیم کرد.
تفاوت بین حمل و نقل و پرسنل متقابل بین انتقال کانتینر و انتقال کالا است.در حمل و نقل، کانتینر مستقیماً جابجا می شود. اما در مذاکرات، اکنون زمان حرکت است. کراس پر کردن اغلب برای کالاهایی استفاده می شود که نمی توانند مستقیماً از کشور مبدا وارد واردات از دبی شوند.
مشاوره در مورد ترخیص تجهیزات برقی از گمرک در
صادرات مجدد یا صادرات مجدد
روش صادرات مجدد یا صادرات مجدد کالا از دبی برای فروشندگانی مناسب است که برای ترخیص کالا به زمان بیشتری نیاز دارند. به این ترتیب کالا را می توان به مدت 6 ماه در انبار دبی نگهداری کرد. البته هزینه باید به طور کامل پرداخت شود. زمانی که می خواهید کالای خود را ترخیص کرده و از انبار خارج کنید، می توانید مبلغ عوارض پرداخت شده را پس بگیرید. در واقع، وظیفه پرداخت شده تضمین می کند که شما آن را از ماموران گمرک دریافت می کنید. به این ترتیب نیازی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نیست. در نتیجه هزینه های حذف به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
واردات از دبی با واردات مشخص
این روش صادرات کالا از دبی برای بازرگانی که می خواهند قبل از ورود به ایران کالاهای خود را مذاکره کنند مناسب است. در این روش 5 درصد عوارض و 5 درصد مالیات اضافی باید توسط فروشنده پرداخت شود.در این صورت ترخیص کالا تایید شده و کالا در اختیار فروشنده قرار می گیرد. در صورتی که فروشنده اقدام به صادرات کالا کند، مالیات 5% مسترد نخواهد شد. با این حال، امکان بازپس گیری مالیات پرداخت شده وجود دارد.